Muzeim prin București: Ferma Animalelor

0
Muzeim prin București: Ferma Animalelor

Un loc de delectare deosebit, ce-i încântă atât pe cei mai mici, cât și pe cei mari, Ferma Animalelor e plină de prieteni jucăuși și iubitori de mângâieri, cu blană sau cu pene!

Aflată chiar lângă Ferma de Lapte din Pantelimon, Ferma Animalelor se întinde pe o suprafață de peste 40.000m² și este gândită în așa fel încât să înlesnească apropierea între copii și animalele – odată – ale bunicilor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Its face! #saycheese

O postare distribuită de Corina Matei (@corymatei) pe

Multe exemplare de capre, oi, măgari și ponei vin entuziasmați la gard după gustări (poți cumpăra pungi cu mâncare pentru fiecare specie în parte, ca să le hrănești) și mângâieri (nu doar că sunt obișnuite să fie alintate, ci le și place foarte mult). Găini crețe, rațe de tot felul, câteva gâște și bibilici își fac veacul libere prin fermă. Dar vei vedea și fazani, păuni, struți, porumbei dintre cei mai frumoși și papagali vorbitori.

Nici activitățile nu lipsesc: spații cu locuri de joacă cu leagăne, trambuline și balansoare, o mică tiroliană, dar și activitățile tematice face deliciul celor mici. De exemplu, pentru grupuri se fac ateliere de muls vaca sau țesălat ponei. Nu-i greu să umpli o zi întreagă cu statul la fermă. În plus, ai toate facilitățile ca să petreci o zi „la țară”: restaurant, terase și iarbă verde de îndată ce vine primăvara.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

You what? #lama

O postare distribuită de Corina Matei (@corymatei) pe

  • Unde? Strada Sfântul Gheorghe 20, Pantelimon
  • Când? Zilnic: 09:00 – 17:00 
  • Cât? 14 lei/Bilet de familie (2 adulți + 2 copii): 45 lei
  • Detalii: fermaanimalelor.ro

*a MUZEÍ, noi muzeim vb. A merge la muzeu cu plăcere și cu dorință de cunoaștere. Din muzeu. Concept propriu dedicat seriei ©

*obiectiv pus pe lista celor #100locuriRomania

Atenție, ferma este închisă până pe 5 ianuarie inclusiv.

LEAVE A REPLY