Mă duc la Untold! 18 motive ca să ne vedem acolo!

0
Mă duc la Untold! 18 motive ca să ne vedem acolo!

La prima ediție Untold am ajuns din întâmplare. Nu mai fusesem la vreun festival de o asemenea dimensiune, m-am limitat la concerte mari, de maximum trei ore. Am preluat din entuziasmul prietenilor și m-am ales cu un bilet. „Ok, mă duc și eu o dată în viață să văd cum e!”, mi-am spus atunci…

Dar am fost și am simțit acolo ceva ce nu mai trăisem în viața mea. Așa că, în octombrie 2016 am fost în prima serie de oameni care au avut bilet la ediția a doua a festivalului, apoi mi-am luat acreditare de presă. Pentru edițiile din 2017 și 2018, am avut grijă să-mi iau biletele de avion cu un an înainte și să-mi garantez cazarea, pentru că Clujul devenea din ce în ce mai plin. Am avut ocazia, prin natura jobului meu, să ajung în backstage-uri, să întâlnesc artiști, să îi fotografiez din fața scenei – ceea ce mi-a dat un sentiment de entuziasm extrem… Și am ținut-o așa până la cea de-a cincea aniversare! Iar am avionul luat din august anul trecut și acum vreau să stau mai mult, să mă bucur de Cluj. Dar și de concerte, așa că, după mulți ani, voi prefera vibe-ul din mijlocul mulțimii alături de prietenii mei din țară și din străinătate: mi-am luat concediu!

Mai ales că poza asta îmi e suficientă pentru trei ediții de Untold în backstage :)) :

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@dondiablo Best artist in town and the happiest #cosmogirl #cosmoxuntold #untold2018

O postare distribuită de ?????? ????? (@corymatei) pe

Nu ai motive să vii? Îți dau eu!

1. În zilele de festival se creează o comunitate de mii de oameni care transmite o energie pozitivă atât de puternică, încât nu ai cum să nu fii fericit/ă încontinuu. Bucuria se transmite!

2. Muzica este bestială!

3. … și este pe toate gusturile. Sunt opt scene cu stiluri diferite, live acts, mixaje și petreceri surpriză.

4. Organizarea este excepțională. Nu vă plângeți de cozile de la intrare, sunt filtre pentru SIGURANȚA noastră, a tuturor!

5. Nimeni nu-ți numără berile.

6. Toată lumea e chill & funny.

7. Nu sunt situații neplăcute în incinta festivalului. Lumea vine aici ca să se simtă bine!

8. Străinii au aflat cât de cool suntem și că știm să ne distrăm. Suntem oameni mișto, primitori și cu simțul umorului. Și avem bere ieftină!

9. Ai ocazia să te bucuri de muzică în toate felurile: când dansezi, când faci shopping, când te relaxezi în hamac.

10. Te distrezi în incinta festivalului cât e ziua de lungă. Ori că alegi să participi la concursurile sponsorilor, ori că te dai cu tiroliana sau în roată, ori că te învârți în carusel sau te arunci în piscina cu bile, tot găsești ceva fun de făcut!

11. Dacă ne gândim și la partea financiară, ai calculat cam cât te-ar costa să asiști la concertele celor mai mari DJ-i ai lumii în afara țării? Cât de scump ar fi la Cluj, tot iese ieftin! Iar asta merită din plin:

12. DJ-ii deja adoră scena asta și mixează și în afara timpului alocat. DJ-ii rămân pe scenă cu 30-40 de minute mai mult, de dragul publicului. Un exemplu, mai jos:

13. Armin van Buuren stă până când soarele e sus pe cer, făcând cele mai lungi seturi din cariera sa. Ce-ți poți dori mai mult?

 

Vezi această postare pe Instagram

 

? #Untold2018 #happyfan #journalist #arminvanbuuren #untold #untoldmagic #trance #untoldiscoming

O postare distribuită de ?????? ????? (@corymatei) pe

14. Untold este deja un festival european. Zeci de mii de străini vin la Cluj, special pentru cele patru zile.

15. Ai ocazia să descoperi un oraș minunat, curat, occidental, care are puterea să te uimească la fiecare colț de stradă cu monumentele sale istorice și arhitecturale, restaurante, parcuri și priveliști. A, și am primit și o hartă gratuită cu tururi și recomandări de localuri!

16. Nu trebuie să te temi de aglomerație, e suficient loc pentru toată lumea!

17. Poza asta e un motiv în sine. (piața Unirii – Br. Eroilor)

18. E alt tărâm. E magie pură. Patru zile ești în alt univers!

La mine e cu dependență! Încearcă și tu! Ne vedem acolo?

Sursă foto: Corina Matei și PR Untold – marcarte prin watermark

LEAVE A REPLY