Povestea iordaniană, în National Geographic

0
Povestea iordaniană, în National Geographic

Trimisesem articolul și nu știam când va apărea. Miercuri eram la un eveniment și primesc o notificare. National Geographic îmi dăduse tag pe Facebook!

Evident, am fost cu gura până la urechi toată ziua. Am țopăit pe stradă, prin firmă și prin casă. Mi-am sunat (iar) prietenii să le dau vestea cea mare – și le mulțumesc pe această cale că nu doar mă suportă, ci mă mai și susțin! Acum cred că ar trebui să marchez momentul și aici, nu doar pe rețelele de socializare și să scriu câteva gânduri.

O dată-n viață

Mă bucur că m-am întors cu încă o poveste care merită spusă. O poveste nu atât despre curaj, cât despre dorința de a cunoaște lumile pe care le vizitez. De a mă bucura puțin de toate. Sper ca prin munca mea să te fac – da, pe tine, care citești acum aceste rânduri – să-ți depășești dorințele pentru destinațiile mult prea turistice și uzate (nu zic că nu sunt frumoase, doar că pierd spiritul local), să ieși din zona de confort, să îți deschizi mintea și sufletul pentru noi experiențe! Pe unele le trăiești o dată-n viață! Și, cum tot circulă citatul acela pe Facebook, în care eu cred foarte mult: „Nu te-ai născut să muncești, să plătești facturi și să mori.”

Acum te las cu al doilea material semnat de mine în NG (primul se găsește în numărul de primăvară al National Geographic Traveler). Acum mă duc să-mi plănuiesc următoarea experiență ieșită din comun! Follow me 🙂

O zi cât o săptămână în Iordania

 

Comments

comments

LEAVE A REPLY