(P) Fii în trend și în vacanță cu accesorii cool

0
(P) Fii în trend și în vacanță cu accesorii cool

Dacă îți place să ai accesorii altfel, atunci am o veste bună pentru tine: Sony Și AURIA creează o colecție unică, realizată din cabluri de căști.

De unde vine ideea?

Sony a lansat noile căști h.ear™ care elimină necesitatea unei conexiuni prin cablu, păstrând aceeași calitate excepțională a sunetului. Așa că, toate cablurile pe care aceste căști le-ar fi putut avea, au fost încâlcite într-un mod original. 

Super căști

Tehnologiile NFC și Bluetooth integrate în căștile h.ear wireless NC au eliminat necesitatea unei conexiuni prin cablu. Chiar și așa. oferă un sunet autentic, fără disconfortul cablurilor. Această tehnologie permite conectarea dispozitivului cu căștile prin NFC, printr-o conexiune rapidă, fără întreruperi, înainte de a căuta în colecția de muzică sau a asculta un audiobook.

Ce s-a întâmplat cu cablurile

Colecția de accesorii unice redă cele cinci culori vibrante ale gamei h.ear. Colecția „Fashion Unplugged” de la Sony și AURIA include o copertă pentru pașaport de un galben-lime pe care îl găsești imediat în geantă, un toc elegant pentru ochelari de soare roz bordo, o geantă de plajă roșie, o husă pentru smartphone de culoare albastru-verzui și papuci de plajă negri. Colecția a fost realizată din peste 113 metri de cabluri.

Foto: PR

 

 

Comments

comments

LEAVE A REPLY