Un nou mod de a merge în croazieră – introdus de Norwegian Cruise Line

0
Un nou mod de a merge în croazieră – introdus de Norwegian Cruise Line

De multe ori m-am gândit la o croazieră, dar nu am ales-o, preferând vacanțele pline de activități, în detrimentul relaxării. Însă, încet – încet, parcă mă apropii de acel moment în care voi avea timp pentru ambele: și relaxare, și vizită. Iar acum, cu noua inovație, chiar că mi s-au aprins beculețele!

Ca să ne convingă pe noi, ăștia nehotărâți, Norwegian Cruise Line vine cu o inovație pe piața croazierelor, introducând o nouă modalitate de a călători pe mări și oceane: Premium All Inclusive. Da, sună fancy, însă stai numai să-ți spun ce presupune asta: Norvegian Cruise Line vrea să aducă acel sentiment de relaxare completă și absolută și, tot ce ofereau extra înainte, acum e inclus într-un pachet mare, cu acces nelimitat la toate, ca să nu-ți mai faci griji sau calcule în niciun moment al vacanței tale: băuturi, cine gourmet, distracție și activități opționale de toate felurile.

Avantaje

Comoditatea extremă! Nu mai stai să-ți tot împachetezi și despachetezi când faci un circuit. Ai totul la discreție, scapi inclusiv de povara căutării unui restaurant bun în fiecare seară. Iar mâncarea locală o poți încerca la fiecare prânz, în orașul în care te afli. Ai piscină, spa, și o groază de alte răsfățuri la picioarele tale fără să-ți mai calculezi bugetul sau numărul de intrări disponibile.

World’s Leading Cruise Line

Ca să aflu toate acestea, Norwegian Cruise Line m-a invitat să iau o pauză de ceai, în stilul lor, cu gândul la relaxare, citind ziarul. Ce pot să vă mai spun? În 2017, sunt programate 494 de croaziere, ce vor opri în 201 porturi din întreaga lume. Au obținut premiul de World’s Leading Cruise Line în 2016 și au un venit net de 776.3 milioane de dolari.

Încotro?

Oriunde, în lumea întreagă! Tu alegi! O vacanță extinsă în Europa în care în fiecare zi să te trezești în alt oraș. Sau poate vrei Alaska. Sau iubești soarele și vei alege o croazieră în Caraibe sau America de Sud. Și, bonus, compania a introdus noi curse în Pacificul de Sud și Australia. Sună demențial, nu?

Și, cum programul Premium All Inclusive este la lansare, compania vine cu o ofertă de zile mari: în prima lună de rezervări (până pe 30 aprilie 2017), clienții beneficiază de o reducere de 200 de euro dacă rezervă o croazieră de minimum cinci zile. Ia să vedem: www.ncl.com!

*foto: ncl.com

Comments

comments

LEAVE A REPLY