Cu ce atrage Turcia

1
Cu ce atrage Turcia

Concluziile excursiei le-am spus pe parcursul postărilor. Acum le las la nivelul turiştilor şi al fotografiilor, mai mult sau mai putin reuşite. Vizionare plăcută!…Şi drum bun dacă te decizi să vizitezi Turcia!

Interviu cu Simona Toma, Alexandra Oprea şi Andrei Pîrvoiu:

Ce ti-a plăcut cel mai mult din acest circuit al Turciei?

Simona: În primul rând oamenii foarte comunicativi şi sociabili, religia, peisajele şi relieful.

Alexandra: În opinia mea, tot circuitul a fost foarte frumos, dar cel mai mult mi-a plăcut în Kuşadasi şi în Istanbul. Peisajele, relieful sunt minunate.

Andrei: Din punct de vedete al locului, cel mai mult mi-a plăcut Kuşadasi, peisajele sunt unice, dar nici Istanbulul sau Canakkale nu mi-au displăcut.

 

Ce nu ţi-a plăcut? Ce te-a deranjat? – sau partea negativă

Alexandra: Cel mai neplăcut lucru din toată aceasta excursie, aş putea spune că a fost transportul cu autocarul. A fost foarte obositor, plictisitor si incomod.

Andrei: M-a deranjat rapiditatea cu care se petrecea totul.

 

Ce ai de spus despre masa servită la hoteluri?

Simona: Masa a fost cu siguranţă destul de difersificată. Poate că nu în totalitate pe gustul nostru, noi fiind obişnuiţi cu altele. Cu toate astea pot să zic că mi-a plăcut mâncarea, cel mai mult peştele lor, caşcavalul cu condimente şi, de asemenea, sosurile. Cel mai puţin mi-au plăcut dulciurile. Mă aşteptam la ceva mai delicios!

Alexandra: Masa servită la toate cele trei hoteluri a fost „bufet suedez”. Mâncarurile au fost diversificate, cu multe condimente. Doar în privinţa dulciurilor am fost puţin dezamagită pentru că erau foarte dulci.

Andrei: Nu pot spune că a fost diversificată, tot timpul erau aproape aceleaşi feluri de mâncare şi nici nu pot să spun că m-au satisfăcut.

 

Ce părere ţi-ai făcut despre turci în general?

Simona: Personal, o părere cât se poate de bună. Incearcă să fie cât mai civilizaţi şi au un stil de viaţă cât mai puţin monoton.

Alexandra: Din punctul meu de vedere, au două calităţi importante: sunt foarte ospitalieri şi prietenoşi.

Andrei: Cu excepţia faptului că nu sunt prea bine organizaţi şi că ar face orice să-şi vândă marfa, mi se par foarte prietenoşi.

În viitor, ai dori să revii în Turcia? De ce?

Simona: Da, aş dori să revin să vizitez şi să cunosc mai multe depre ţară, oameni şi cultura lor.

Alexandra: Da, chiar mi-aş dori să revin în Turcia, însă vara pentru că este mult mai interesant.

Andrei: Aş dori să revin, în special pentru litoral, apa este cristalină în cea mai mare parte a timpului, iar vremea este perfectă pentru plajă în timpul verii.

 

Ce recomanzi posibililor turişti ce vor opta pentru acest traseu?

Simona: Multă răbdare că au multe de vizitat şi, din partea mea, să vină cu toată încrederea.

Alexandra: Le-aş recomanda să viziteze această ţară pentru că are foarte multe obiective turistice interesante, cultura şi tradiţiile lor sunt aparte, iar relieful este deosebit faţă de al nostru pentru că întalneşti şi muntele şi marea în acelaşi loc.

Andrei: Le recomand să se înarmeze cu multă energie, baterii pentru cameră şi să nu plece fară un grup de prieteni. Totul a fost mult mai frumos alături de cei ce m-au însoţit!

 

 

Comments

comments