CONCURS: Invitație triplă la Teatru la Cinema

4
CONCURS: Invitație triplă la Teatru la Cinema

Teatru la Cinema sărbătorește din nou! Ce? Cum ce? Pentru prima dată se va juca spectacolul de ventrilocie pentru copii ”Aventurile bunicuței Julieta”, susținut de Crina Zvobodă, semifinalistă la Romanii au Talent. 

Și ca petrecerea să fie în toi, Cory’s Blog, împreună cu Teatru la Cinema, oferă câte o invitație triplă pentru fiecare spectacol susținut în weekendul 13-14 februarie. Personaje dinamice precum Jack Grozavul și Zmeoaica Agripina, alături de Mica Sirenă și prințul Eric îți vor face un weekend de neuitat alături de cei mici!

Aventurile bunicuței Julieta

Duminică, 14 februarie, ora 11.30 la CINEMA CITY din AFI Palace Cotroceni

Este un spectacol plin de umor, inedit și 100% interactiv. Romeo Aluna și Bunicuța Julieta le vor oferi copiilor o porție zdravănă de râs. Atât copiii, cât și părinții, vor avea parte de o experiență cu adevărat diferită. Bucurați-vă de cel mai nou gen de divertisment de la noi din țară – VENTRILOCIA! Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 14 ani.

Jack și vrejul de fasole

Duminică, 14 februarie, ora 11:30 la CINEMA CITY din Mega Mall

Este un spectacol de teatru interactiv, haios și plin de acțiune. Copiii vor urmări cu sufletul la gură povestea lui Jack care, ajutat de preafrumoasa Zână, va descoperi tărâmul fantastic al zmeului Haplea pe care îl va învinge datorită istețimii!  Spectacolul e recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 7 ani.

Mica Sirena

Sâmbătă, 13 februarie, ora 11.30 la CINEMA CITY din Sun Plaza

O poveste energică cu acțiune neașteptată și plină de umor! Copiii vor fi încântați să descopere universul fascinant al mărilor și al uscatului, alături de  Mica Sirenă, Prințul, Ursula și Peștișorul Pico. Personajele colorate vor aduce veselie și îi vor învăța pe copii că atât pe țărm, cât și în mare putem trăi în armonie.

Pentru a intra în competiție, (1) scrie un comentariu la această postare în care să-mi spui spectacolul la care vrei să participi! Și (2) dă un share pe Facebook să afle și prietenii tăi!

Concursul se încheie joi, ora 10:00. Câștigătorii vor fi aleși prin random.org și anunțați până la ora 12:00. Norocoșii trebuie să-mi trimită datele de contact până joi la ora 22:00!

Teatru la Cinema este un proiect cultural unic, care își propune să ofere spectacole cu umor de calitate, interactive, susţinute de unii dintre cei mai apreciaţi actori ai scenei româneşti. Spectacolele sunt susținute în cele mai importante trei mall-uri din București: Afi Palace Cotroceni, Mega Mall și Sun Plaza.

Rezervă-ți acum biletele pentru spectacolul preferat la telefon 0310051620 sau online pewww.teatrulacinema.ro.

Comments

comments

 1. Buna ziua,
  Ma numesc Mihalcea Mariana si doresc sa particip la spectacolul ”Aventurile bunicutei Julieta” din 14 februarie, ora 11,30 de la Cinema City, AFI PALACE COTROCENI.
  Multumesc.

 2. Buna ziua,
  Ma numesc Cristea Marilena si doresc sa particip la spectacoul ”Jack și vrejul de fasole”
  Duminică, 14 februarie, ora 11:30 la CINEMA CITY din Mega Mall.
  Multumesc.

LEAVE A REPLY