CONCURS: Descoperă Germania și câștigă un city break în doi la Frankfurt

0
CONCURS: Descoperă Germania și câștigă un city break în doi la Frankfurt

Germania este o destinație din ce în ce mai căutată de către turiștii români, care învață să o descopere puțin câte puțin.

Ori că vorbim de faimoasele castele, cetățile și catedralele devenite monumente UNESCO ce ne oferă o porție de istorie impresionantă, ori că ne gândim la plimbările prin parcurile-rezervații ce ne relaxează și ne uimesc în același timp, ori că abia așteptăm o super sesiune de shopping, ori că vrem să descoperim inspirația celor mai mari compozitori ai lumii – Beethoven, Bach sau Strauss – Germania poate fi întotdeauna răspunsul. Și, bineînțeles, nu avem cum să uităm de celebra bere nemțească, de arta făuririi celor peste 1.500 de tipuri de cârnați și de muzica tradițională, toate unite într-o petrecere imensă ce are loc în toată țara: Oktoberfest.

O țară de vis pentru orice tip de călător

Când am ajuns prima oară în Germania, nu știam ce să văd și ce să fac mai întâi. Și cum variantele erau atât de diverse, am preferat să fac câte puțin din toate. Îmi amintesc și acum cât de impresionată am rămas de îmbinarea armonioasă a stilurilor arhitecturale: romanic, baroc și gotic. Poate și pentru că, printre primele locuri vizitate, a fost Catedrala Sfântul Petru din Trier, cea mai veche catedrală din țară, azi monument UNESCO. Deși am stat o lună în Germania, încă mai am atâtea locuri de explorat și abia aștept să mă reîntorc iar și iar și iar…!

Dacă ai fost în Germania, sigur știi despre ce vorbesc, că și tu ai rămas cu dorința de a reveni și de a descoperi și mai multe orașe, obiective și tradiții. Dacă încă nu ai ajuns, îți spun cu mâna pe inimă că trebuie să ajungi aici cât mai curând!

Frankfurt, destinația perfectă

Frankfurt, capitala Financiară a Germaniei, e un izvor infinit pentru turiști și una dintre destinațiile preferate ale lor. Pentru că orașul e capabil să îmbine vechiul și noul în cele mai neașteptate forme: Vrei o porție de istorie la Catedrala Sfântul Bartolomeu, la Primăria Römer sau la Opera Veche? Sau poate vrei să admiri orizontul plin de zgârie-nori de la 200 de metri înălțime, din Observation Deck al Main Tower? Într-o plimbare le vei avea pe toate! Vei ajunge de la beton și sticlă în parcuri și păduri întinse și verzi. Apoi fă-ți timp pentru unele dintre cele mai interactive muzee: Deutsches Museum – cel mai mare muzeu al științei și tehnologiei din lume, Muzeul Dialogului – bazat pe o idee unică ce învață oamenii să comunice mai bine, Muzeul Artei Culinare – cu expoziții ce-ți lasă gura apă!

Cum câștigi vacanța la Frankfurt

Organizația Germană pentru Turism și Lufthansa au lansat un concurs simpatic din care sigur vei afla și câteva lucruri extrem de interesante despre Germania, care te vor inspira în alegerea viitoarei destinații de vacanță.

Pașii pentru înscrierea în concurs sunt simpli:

  1. Intri pe pagina de concurs.
  2. Răspunzi corect la cele cinci întrebări. Dacă nu știi răspunsul, nu e problemă, îl poți afla cu ajutorul butonului roșu „Dacă nu știi răspunsul, click aici și vei afla”. După ce ai selectat varianta, apasă pe săgeata din dreapta sau pe numărul întrebării aflat deasupra, ca să treci la următoarea întrebare.
  3. Completează-ți datele la final (nume, e-mail – și ai grijă ca acestea să fie corecte, ca să poți fi contactat dacă vei câștiga).
  4. Gata, ești în cursa pentru un city break pentru două persoane la Frankfurt!

Concursul se desfășoară până pe 21 ianuarie 2018! Numele marelui câștigător îl vom afla pe 10 februarie, pe www.germany.travel!

Baftă multă!

Comments

comments

LEAVE A REPLY