CONCURS: Câștigă o invitație la Teatru la Cinema!

2
CONCURS: Câștigă o invitație la Teatru la Cinema!

Avem motiv de distracție și de sărbătoare! Super trupa de la Teatru la Cinema lansează spectacole și în Sun Plaza!

Așa că sâmbătă, 28 noiembrie, la ora 11:00, copiii și părinții sunt așteptați să intre în Țara de Nicăieri, tărâmul copilăriei veşnice! Peter Pan, Hook, Tinkerbell, Smee vă vor purta cu veselie şi cu cântecele amuzante într-o lume minunată, în care joaca este la ea acasă. Cu toții ne vom bucura!

Cu această ocazie, Cory’s Blog, împreună cu Teatru la Cinema, oferă o invitație triplă pentru spectacolul de sâmbătă. Tot ce trebuie să faci este (1) să scrii un comentariu la această postare în care să ne povestești, pe scurt, cea mai amuzantă întâmplare de care ai avut parte din postura de părinte. Cel mai nostim moment din viața ta va fi premiat! Și nu uita (2) să dai share pe Facebook competiției!

Concursul se încheie joi, ora 22:00. Până la miezul nopții câștigătorul va fi anunțat, iar norocosul/norocoasa trebuie să-mi trimită datele de contact până vineri la ora 10:00!

Peter Pan este un teatru interactiv recomandat pentru pentru copiii cu vârste între 3 și 7 ani.

afi_afis_PETERPAN_68x98cm_Sun_Plaza

Teatru la Cinema este un proiect cultural unic, care își propune să ofere spectacole cu umor de calitate, interactive, susţinute de unii dintre cei mai apreciaţi actori ai scenei româneşti. Spectacolele sunt susținute în cele mai importante trei mall-uri din București: Afi Palace Cotroceni, Mega Mall și Sun Plaza.

Rezervă-ți acum biletele pentru spectacolul preferat la telefon 0310051620 sau online pe www.teatrulacinema.ro.

Comments

comments

  1. Una dintre povestirile amuzante ale copiilor mei
    „Intr-o zi de vara, Sebastian si Delia se aflau la tara, la bunici. S-au dus la cotetul pasarilor sa le dea mancare, au deschis poarta si pe langa ei a iesit ratoiul. El a inceput sa macane amenintator, iar copiii au inceput sa alerge fiecare intr-o alta directie. Ratoiul era derutat, nu stia pe cine sa prinda ca sa-l ciugule. Pana s-a hotarat, Sebastian era cocotat in visin, iar Delia intrase in casa.
    Ratoiul a plecat dezamagit inspre cotet….”

LEAVE A REPLY