Tu ce dai în schimb planetei pe care o cutreieri? Plantează un copac!

0
Tu ce dai în schimb planetei pe care o cutreieri? Plantează un copac!

Ne bucurăm întotdeauna de minunățiile de pe pământ. Abia așteptăm să ajungem dintr-un loc în altul, să zăbovim în fața cascadelor imense, să explorăm cele mai frumoase trasee montane sau să rămânem fără răsuflare în fața celor mai exotice plante. Nu-i nimic rău în asta, dar… tu cum îți răsplătești planeta?

Poate reciclezi selectiv, poate renunți la mașina personală ori de câte ori ai ocazia, poate lupți pentru drepturile animalelor. Lucrurile bune se fac cu pași micuți și mă bucur tare mult când văd că se conturează acțiuni ecologice, iar lumea răspunde.

Plantează un copac!

Încă o dată, avem ocazia să facem ceva bun: să muncim pentru oxigenul nostru, care ne ține în viață zi de zi. Cu o gașcă de oameni cool, mergem să plantăm stejari în Pădurea Ciornuleasa (Mitreni, Călărași) sâmbătă, 1pe 18 noiembrie. Acțiunea este organizată de Asociația Oxigen, care ne pune la dispoziție transport, apă și gustări.

Vino și tu să faci o faptă bună alături de noi! Înainte, ca să fie mai simplu cu organizarea în ceea ce privește numărul de persoane, înscrii cu un e-mail la adresa specificată în detaliile evenimentului de pe Facebook.

Ne vedem acolo, da?

Nu poți veni, însă vrei să ajuți? Share-uiește evenimentul cu prietenii tăi. Și donează orice sumă în contul Asociaţiei Oxigen, RO26RNCB0075146024870001, BCR pentru a sprijini acțiunile pentru mediu!

Comments

comments

LEAVE A REPLY