Românii au la dispoziție pachete turistice inedite în Turcia

0
Românii au la dispoziție pachete turistice inedite în Turcia

Need Tour, unul dintre cei mai mari touroperatori din Turcia, anunță zboruri charter de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, din data de 07 mai 2018. Un brand puternic în Turcia, Need Tour a intrat pe piața din România cu pachete turistice atractive și idei de vacanțe inedite, toate fiind deja disponibile în agențiile partenere din București și din țară.

Compania Need Tour, cu suportul CCIB – Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București, a cărei membră este, și-a anunțat pachetele sezonului estival 2018, în Aula Carol I din sediul istoric al Camerei bucureștene, în prezența secretarului I din cadrul Ambasadei Turciei în România, Serdar Piri.

Vorbitor de limba română, co-fondatorul Abdurrahman Acikgoz și-a prezentat compania ca una dintre cele mai mari din Turcia, ce s-a orientat până în prezent cu preponderență spre piața rusească și din fostele state URSS, inclusiv Republica Moldova și care de anul acesta deservește și piața din Romania. „Printre valorile-cheie ale organizației se numără seriozitatea și respectul față de client”, a subliniat administratorul companiei.

Mihaela Crăciun, director general al Need Tour, a vorbit despre evenimentele de mare anvergură aflate în portofoliul companiei, dintre care amintim Need4Fest (concerte, festivaluri și petreceri). Totodată Mihaela Crăciun, estimează că cel puțin 12.000 de turisti se vor bucura de Turcia prin ofertele Need Tour, în 2018. „Ne dorim ca toți românii care ajung în Turcia să se simtă relaxați și răsfățați. Vrem să le oferim vacanțe de vis în cele mai frumoase resorturi din Antalya și venim mereu cu noutăți în funcție de solicitări. Anul acesta vom pune accentul pe vacanțele în familie dar și pe cele pentru seniori, propunând pachete cu tarife de la 294eu/pers toate taxele incluse.” recomandă Mihaela Crăciun, General Manager Need Tour România.

Pentru mai multe informații accesați www.needtour.com.

 

Text: PR

Foto: pixabay.com

Comments

comments

LEAVE A REPLY