Parc Aventura…în mall!

0
Parc Aventura…în mall!

Afi Palace Cortoceni, după cum tot observăm de ceva timp, valorifică fiecare spațiu liber. Le mai rămăsese niște loc pe peretele de „stâncă” de sub cupolă și l-ea venit o idee mișto: să facă un parc de aventură pentru adulți și copii.

Aventură indoor

AFI Aventurier se deschide publicului astăzi și este cel mai mare parc de aventură construit într-un centru comercial din Europa. Investiția a fost de peste 20.000 de euro. Parcul se laudă cu cel mai modern sistem de siguranță din lume. Au fost introduse echipamente de siguranță performante, iar pe traseele din parc este folosit modelul de carabinieră Speed Runner 2, lansat în luna mai a acestui an. Fiecare element din parc este asigurat și nu permite niciunui participant de pe traseu să își deschidă sistemul de siguranță.

Adrenalină pe 25 de segmente

AFI Aventurier cuprinde un traseu pentru adulți cu peste 25 de segmente, cu grade de dificultate diferite, dar și un traseu pentru copii. Cel mai înalt punct care poate fi atins în parcul de aventură se află la aproape 26 de metri, comparabil cu înălțimea unei clădiri de 9 etaje.

Punctul central de atracție cea mai lungă tiroliană dintr-un centru comercial din Europa, cu lungimea de 110 metri.

Un alt element spectaculos găzduit de AFI Palace Cotroceni este pânza de păianjen. Are o dimensiune de 250 mp, fiind, din nou, cea mai mare dintr-un parc de aventură din România. Aceasta a fost realizată din aproape un kilometru de sfoară.

Dincolo de traseele de cățărare, mai poți opta și pentru bicicleta pe sârmă la înălțime. Nu am văzut-o, dar o testez și vă povestesc apoi! 🙂

Comments

comments

LEAVE A REPLY