Mă găsiți în Marie Claire, ediția de iunie

0
Mă găsiți în Marie Claire, ediția de iunie

„Fac un material despre femei cărora le place să călătorească singure și voiam să știu dacă ai fi de acord să participi și tu,” mi-a scris Andreea într-un e-mail dintr-o zi oarecare… Sigur! Și mi-a făcut așa plăcere să-i răspund la întrebări!

Așa că, timp în care am fost deconectată, s-au întâmplat lucruri…  Mulțumirile merg către Andreea Cipcă și Mara Coman pentru că mi-au dat ocazia să vorbesc despre unul dintre cele mai faine lucruri din viața mea, pe care îl fac cel puțin o dată pe an: solo traveling-ul. Sper ca materialul să vă inspire și pe voi!

„De când plec singură, am devenit mai tolerantă, mai prietenoasă și mai apropiată de alte culturi. Călătoriile demontează orice stereotipuri despre state, religii, rase, pături sociale. M-au învățat și continuă să mă învețe despre curaj, depășirea limitelor și starea de bine departe de zona de confort. Eram o persoană introvertită și nu scoteam o vorbă fără să fiu întrebată. Acum, mă duc la necunoscuți și îi rog să-mi spună cum ajung într-un anumit oraș. Sau să-mi facă o poză. Zâmbesc mai des.”

Materialul este în print! <3

LEAVE A REPLY