Mă duc la Untold 2017 și ar trebui să vii și tu – 16 motive

0
Mă duc la Untold 2017 și ar trebui să vii și tu – 16 motive

La prima ediție Untold am ajuns din întâmplare. Nu mai fusesem la vreun festival de o asemenea dimensiune, m-am limitat la concerte mari, de maximum trei ore. Am preluat din entuziasmul prietenilor și m-am ales cu un bilet. „Ok, mă duc și eu o dată în viață să văd cum e!”, mi-am spus atunci…

Dar am fost și am simțit acolo ceva ce nu mai trăisem în viața mea. Așa că, în octombrie 2015 am fost în prima serie de oameni care au avut bilet la ediția a doua a festivalului.

Nu ai motive să vii? Îți dau eu!

1. În zilele de festival se creează o comunitate de mii de oameni care transmite o energie pozitivă atât de puternică, încât nu aveai cum să nu fii fericit/ă încontinuu.

2. Muzica este de calitate.

3. … și este pe toate gusturile. Sunt șapte scene cu stiluri diferite.

4. Organizarea este excepțională. Nu vă luați după cozile de anul ăsta, s-a introdus un filtru suplimentar, al Poliției, tot pentru SIGURANȚA noastră, a tuturor!

 

5. Nimeni nu-ți numără berile.

E bine! #Untold #wearelove #wearehearts

O fotografie postată de Corina Matei (@corymatei) pe

6. Toată lumea e chill & funny.

7. Nu au existat conflicte, bătăi sau situații neplăcute în incinta festivalului. Lumea vine aici ca să se simtă bine!

Untold2016_Day01_131802

8. Ai ocazia de a le demonstra străinilor cât de cool suntem și că știm să ne distrăm. Suntem oameni mișto, primitori și cu simțul umorului. Și avem bere ieftină!

9. Ai ocazia să te bucuri de muzică în toate felurile: când dansezi, când faci shopping, când te relaxezi în hamac.

10. Te distrezi în incinta festivalului cât e ziua de lungă. Ori că alegi să participi la concursurile sponsorilor, ori că te dai cu tiroliana, te învârți în carusel sau te arunci în piscina cu bile, tot găsești ceva fun de făcut!

11. Dacă ne gândim și la partea financiară, ai calculat cam cât te-ar costa să asiști la câte un concert pentru fiecare dintre cei mai mari DJ-i ai lumii? Aici, dacă te grăbești, îi vezi și cu 50 de euro!

12. DJ-ii deja adoră scena asta și cântă și în afara contractului. În afară de Armin van Buuren, care a mixat până la 7 dimineața, și alți DJ-i au rămas pe scenă cu 30-40 de minute mai mult, de dragul publicului. Un exemplu, mai jos:

13. Untold este deja un festival european. Peste 30.000 de străini au venit anul acesta la Cluj, special.

14. Ai ocazia să descoperi un oraș minunat, curat, occidental, care are puterea să te uimească la fiecare colț de stradă cu monumentele sale istorice și arhitecturale, restaurante, parcuri și priveliști. A, și am primit și o hartă gratuită cu tururi și recomandări de localuri!

15. Nu trebuie să te temi de aglomerație, e suficient loc pentru toată lumea!

16. Poza asta e un motiv în sine. (piața Unirii – Br. Eroilor)

Vino la Untold și crede-mă, o să te ia cu dependență! Ne vedem acolo?

https://www.facebook.com/cory.matei/activity/1236179699739635

Sursă foto: Corina Matei și PR Untold – marcarte prin watermark

Comments

comments

LEAVE A REPLY