Internet gratis pe plaja din Mamaia

0
Internet gratis pe plaja din Mamaia

Dacă faceți parte din aceeași categorie cu mine, cu un abonament de telefonie mobilă la care se termină datele în 4 zile și trebuie să vă judecați pentru o clauză abuzivă numită „taxă de reziliere” pentru o amărâtă de portare…vin cu o veste bună: o să aveți net nelimitat, gratis, non-stop, să faceți ce vreți voi cu el, pe plaja din Mamaia!

Stai conectat pe plajă

Mai exact, toată luna iulie, pe 5 kilometri de plajă (între Hotel Malibu și Hotel Vega), te poți conecta la unul dintre cele 64 de puncte de acces. Conectează-te repede, fiecare router poate susține un maximum de 500 de utilizatori în același timp, care să le facă în ciudă prietenilor și colegilor care au rămas la birou! Dacă facem un calcul, 32.000 de telefoane, tablete și laptopuri pot fi conectate în același timp, ceea ce e pretty cool!

Simplu și rapid

Ca să te conectezi, trebuie să accesezi Arsis.ro Free Wi-Fi, să introduci adresa de e-mail și să te bucuri de internet pentru 48 de ore! După ce expiră timpul, trebuie să te conectezi din nou, urmând aceiași pași. Ca bonus, la logare intri automat în tragerea la sorți pentru câștigarea unei boxe wireless Huawei. Sau primești discount-uri de până la 200 de lei pentru cumpărături pe arsis.ro, valabile până în luna septembrie.

Vacanță plăcută! Să faceți muuuulte poze!

Comments

comments

LEAVE A REPLY