#ecoUsubacvatic spune adio fricii de apă și gunoaielor de pe plajă!

0
#ecoUsubacvatic spune adio fricii de apă și gunoaielor de pe plajă!

Barca lui Zoe, alături de Decathlon, vor sprijini 1.000 persoane să deschidă ochii sub apă, oferindu-le o experiență gratuită de snorkeling sau scuba diving pe litoralul Mării Negre, în perioada 15 Iulie – 15 Septembrie 2019. Proiectul de educație subacvatică și ecologică #ecoUsubacvatic va pune la dispoziție publicului larg un personal specializat și un velier cu peste 10 stații de îmbarcare între stațiunile Vama Veche și Năvodari, iar în schimbul participării va prelua de la fiecare om îmbarcat câte un sac de gunoi adunat de pe plajă.

#ecoUsubacvatic își propune să înlăture frica de apă a oamenilor, să îi încurajeze să se simtă din ce în ce mai confortabil în mediul acvatic, dar și să descopere minunata lume subacvatică și să învețe să o protejeze.

Înscrierile sunt deschise și se realizează pe pagina barcaluizoe.ro, prin completarea câmpurilor obligatorii, alegerea tipului de experiență subacvatică dorită (snorkeling sau scuba discovery), a zilei, a orei și a locației, în funcție de numărul de locuri disponibile la momentul rezervării. Pentru a finaliza procesul de înscriere este, de asemenea, necesară achitarea unei garanții de participare în valoare de 25 lei pentru experiența de tip snorkeling sau 60 lei pentru experiența de tip scuba discovery. Garanția va fi returnată participanților doar în cazul în care se prezintă la locația aleasă cu sacul plin de gunoi strâns de pe litoral (în proporție de 75%). În schimbul garanției, participanții pot opta să primească o mască de snorkeling Decathlon, care, alături de tubul de respirat gratuit, să le completeze echipamentul pe care-l pot folosi până la 5 ani de zile.

Experiența de snorkeling va fi posibilă în locațiile: Vama Veche, 2 Mai, Mangalia, Saturn, Venus, Jupiter, Neptun, Olimp, Costinești, Eforie Sud, Eforie Nord, Mamaia, Năvodari, iar cea de scuba diving la Constanța Cazino (sediul Aqua-Mar Diving Team) și Costinești zona Plaja Mică, între digul de la Vraja Mării și digul portului (sediul Volare Dive Center). Limita minimă de vârstă împlinită pentru această acțiune este de 6 ani (pentru opțiunea snorkeling) și 8 ani (pentru opțiunea scuba discovery).

Text și foto: PR/Gabi Mocanu

Comments

comments

LEAVE A REPLY