Destinații de Oscar

0
Destinații de Oscar

În timp ce noi numărăm zilele până la cele mai așteptate decernări ale anului, momondo.ro vine cu destinații de Oscar, adică cu topul celor mai premiate destinații din filme, deci, nu noi idei pentru vacanțele viitoare!

Ajunse la cea de-a 90-a ediție, premiile Oscar a premiat de-a lungul timpului atâtea filme, că sunt convinsă că nu a fost deloc ușor de făcut acest top.

Pentru că arta cinematografică este un stimulent major care inspiră oamenii să viziteze noi destinații, motorul de căutare a ofertelor de călătorie momondo a privit în trecut pentru a face un clasament al celor mai premiate destinații la Oscar ale tuturor timpurilor, numărând orașele și țările care au apărut cel mai des în filmele câștigătoare de-a lungul celor 90 de ani ai evenimentului. Mai mult, specialiștii în călătorii dezvăluie cea mai ieftină lună de călătorie către toate orașele de top, precum și cel mai mic preț pentru unu zbor dus-întors, cu plecare din România.

Și, Oscarurile merg la…

Top 5 țări:

1. SUA

2. Marea Britanie

3. Franța

4. Italia

5 . India

Top 5 orașe:

1. New York

2. Londra

3. Chicago

4. Los Angeles

5. Paris

Când e vreme de mers după Oscaruri?

Țara din top care apare în filmele premiate la categoria „cea mai bună imagine”, care probabil nu este o surpriză pentru majoritatea experților din domeniul filmului, sunt Statele Unite ale Americii. Recunoscute pentru performanțele de la Hollywood, Statele se mândresc cu multe dintre cele mai bune studiouri, regizori și actori din lume, ceea ce înseamnă că locul întâi este pe deplin câștigat. Și cu o varietate de zone climatice și teritorii, de la Alaska de gheață până la Florida însorită, nu ai cum să nimerești în niciun moment nepotrivit pentru a le vizita.

Românii care sunt interesați de o călătorie în Marea Britanie ar trebui să ia în calcul perioada de vară, din iunie până în septembrie, pentru o șansă în plus de a nu avea parte de faimoasa ploaie englezească, în timp ce pentru cei care au în plan o călătorie în India octombrie-martie este momentul ideal, pentru a evita cea mai caldă perioadă. Franța are o vreme similară cu Italia, ceea ce înseamnă că atunci când este mai cald într-o parte, temperaturile nu sunt mult mai scăzute dincolo, dar din aprilie până în iunie și perioada septembrie-noiembrie sunt un moment bun pentru a le vizita, spun specialiștii momondo.

Cele mai ieftine perioade

Cel mai bun moment din an pentru o călătorie către aceste țări este la finalul acestei veri, când cele mai ieftine zboruri pentru călătorii români sunt în noiembrie către Londra (de la 136 de euro) și, respectiv, în octombrie către Paris (de la 178 de euro); în timp ce zborurile către Los Angeles sunt mai puțin costisitoare în octombrie (de la 678 de euro). Românii care speră să obțină cele mai ieftine bilete către New York (începând cu 605 euro) și Chicago (în medie 691 euro) pot începe să-și planifice călătorie pentru că cele mai bune oferte sunt pentru luna martie.

 

Text și foto: PR

Comments

comments

LEAVE A REPLY