De 8 martie, zborul Paris – București a avut un echipaj 100% feminin

0
De 8 martie, zborul Paris – București a avut un echipaj 100% feminin

8 martie a fost marcat de Air France într-un mod inedit: întregul echipaj a fost format din doamne!

Astfel, zborul Air France AF 1888 Paris – București a avut-o la manșă pe căpitanul Isabelle de Bove, căpitan al companiei aeriene Air France pe aeronavele Airbus A320. Alături de căpitan, întregul echipaj de bord a fost reprezentat de însoțitoare de bord pentru a sărbători astfel această zi specială pentru femeile din întreaga lume și pentru a sublinia implicarea Air France în sprijinirea drepturilor femeilor pe întreg mapamondul.

Air France este una dintre puținele companii conduse de două femei, în funcțiile de Președinte a Consiliului de Administrație și o femeie – CEO.
Totodată, compania are un angajament de lungă durată în ceea ce privește diversitatea de gen și egalitatea profesională între bărbați și femei, iar statisticile companiei întăresc acest lucru: 45.1% dintre toți angajații Air France sunt femei și 54.9% sunt bărbați; 35% din totalul personalului de la sol sunt femei; 55% din boardul Air France este format din femei; 28.6% din comitetul executiv este format din femei.

Odată cu acest prilej, compania anunță 3 zboruri spre Paris începând cu 31 martie 2019, cu decolare la orele 06:05,14:30 și 19:30.

Comments

comments

LEAVE A REPLY