Cum mi-am pierdut camera foto în taxi, la 3:30

0
Cum mi-am pierdut camera foto în taxi, la 3:30

Ăsta este un anunț despre cum patru amețiți au uitat o cameră foto într-un taxi. Ce taxi? Nici asta nu știm. Sper doar că ajunge la un om cu suflet mare, care să-mi dea măcar cardul cu poze.

Seara a fost perfectă, mi-am luat prietenii în Arena Pub să-i cinstesc. La 3 fără ceva (deci era deja duminică – 11 octombrie) am plecat din club și ne-am chinuit să prindem un taxi. Deși era plin în față, toți spuneau că sunt ocupați. Am trecut podul de la Maxx și am văzut un taxi liber. Am sărit pe el ca niște somalezi pe o bucată de friptură și l-am rugat să ne ducă la barieră la Șelari. Totul bine. Noi, cu multe bagaje (eu am primit multe cadouri) plus umbrele…nu știu ce s-a întâmplat cu camera, ideea e că nu am luat-o din taxi pentru că nu am văzut-o, era pe jos, în spate. Cum am coborât, în taxi s-au urcat pe loc două fete. Noi am plecat. În maximum un minut am întrebat unde e camera. Panică! Ne-am întors, dar taximetristul plecase. Era ceva cu roșu scris pe el, tariful de 1,39 și era vopsit cu galben deschis. Era Logan model nou. Mai multe informații nu am, doar plecasem din club…

Am sunat de la 3.30 (ora la care am ajuns la barieră) până pe la 4.30 la câteva firme să dea prin stație. Nimic. Azi la ora 12.30, am scos de pe net TOATE firmele de taxi cu tarif 1.39. M-au înregistrat cu cererea și multe m-au pus să revin după ora 20.00, ca șoferii să intre din nou în tură și să mai dea încă o dată prin stație. Nimic nici acum.

Ideea e că noi vrem pozele. Aștept ca cineva să ne caute pe Facebook după fețe, că speranța moare ultima.

Camera are procesorul dus, pozele le face foarte greu, se blochează de fiecare dată. Nici nu aș fi putut să o vând. Înlocuirea procesorului este o treabă foarte costisitoare și inutilă. În fine, asta nu înseamnă că acum nu refreshuiesc olx-ul din 15 în 15 minute, poate o găsesc pe acolo. Vreau doar cardul cu pozele. Atât! Pe card sunt câteva poze-test la Plaza Romania și pozele din Arena Pub. Vă rog, ajutați-mă cu un share! Prin mobilizare s-au găsit muuulte lucruri mai scumpe, eu vreau doar amintirile de la ziua mea.

Camera e un Nikon P500, era în husă, cu cardul de 2 gb. Și o baterie extra. Fără cabluri sau încărcător.

NIKON COOLPIX P500 SERIA 40456243

Pierdut nikon coolpix p500

img178805_30052011164757_0_350x350c_m4l2

nikon_coolpix_p500_review-275x227

foto: emag.ro (husa) și photographyblog.com (aparatul)

 

Comments

comments

LEAVE A REPLY