Beauty Swap By Beauty Barometer, la ediția a patra!

2
Beauty Swap By Beauty Barometer, la ediția a patra!

Beauty Swap by Beauty Barometer, evenimentul care reunește bloggerițele de beauty în mediul offline, a ajuns la cea de-a patra ediție cu multă veselie, pasiune şi voie bună.

Beauty Barometer (Ana Maria Tătucu) și Beauty Studio 190 au făcut o treabă minunată, iar atmosfera a fost foarte veselă și destinsă. Imaginați-vă 30 de fete super pasionate care care testau, miroseau și admirau oje, parfumuri, farduri, rujuri, șampoane și alte goodies! Da, nițel haos, dar fiecare se simțea într-un mic paradis 🙂

Discuțiile despre diferitele produse s-au oprit când au început extragerile la tombolă și toate gândurile s-au îndreptat fulgerător către marele premiu: un parfum Gucci! De aici au început glumele, râsetele, amintirile, sfaturile. Între timp, ne-am delectat cu ciocolăţele de la Herbalife şi un suc minunat de la Profructta.

Și eu am avut noroc, Ana a extras bilețelul cu numele meu pentru un set de la Charme d’Orient, cu un gomaj piatră de alaun și o lumânare parfumată. Încă nu am avut timp să-l încerc (doar l-am mirosit și parcă îmi venea să-l mănânc), iar lumânarea mi-a parfumat camera îndată ce am scos-o din pungă! Și încă nu am aprins-o! E delicioasă!

Iar organizatoarea noastră a câştigat o geantă lucrată manual superbă, de la Unique ART (mâna sorţii se pare, cosmetice are destule *laughing* ).

Sponsorii evenimentului au avut grijă ca toate fetele să plece acasă cu diverse produse pe care să le testeze și să le recomande (sau nu) mai apoi! Așa că voi, fetelor, urmăriți blogurile de beauty pentru sfaturi și produse!

Check it here: beautybarometer.com.

Sponsorii evenimentului au fost: Herbalife, Douglas Romania, Melkior – cosmetice profesionale, Vectem Impex SRL, Charme d’Orient Romania, Optima Shop, Apivita.Ro, Egea Orbico Beauty, SpotlightMed, Ivatherm, SEPHORA, Life Care, Profructta, Paralela45ro, B.U. Romania, STR8myway Romania, Cosmetic Plant, Flormar, McVities România, Trăistuţa cu zale by Ioana Nae, Unique ART.

12718155_845359182254062_2259139448219460486_n

Ca să vedeţi cum a fost atmosfera, vă las o galerie întreagă!

Comments

comments

LEAVE A REPLY