Aplicație pentru scanat pozele imprimate, de la Google

0
Aplicație pentru scanat pozele imprimate, de la Google

Poze vechi ale tale, ale părinților sau chiar ale bunicilor stau, deteriorate, prin cine știe ce sertare. Când mai ai nevoie de câte ceva le scanezi clasic, poate. Dar de ce nu le indexezi pe toate, repede?

Google vine azi cu o veste minunată: lansează PhotoScan pentru Android și pe iOS.

Ce face aplicația de fapt?

„PhotoScan identifică marginile pozei imprimate, îndreaptă imaginea și reduce reflecțiile generate de hârtia fotografică. Pozele scanate pot fi salvate în arhiva Google Photo, unde pot fi organizate, indexate, găsite și salvate în cloud la calitate ridicată, gratuit. PhotoScan poate fi o soluție simplă și de calitate în cazul „recuperării” numeroaselor poze care se îngălbenesc în albume vechi sau cutii și pentru a căror digitalizare cu greu găsim timp sau resurse.”

+ Noi instrumente de editare

Ca să-ți fie mai ușor să-ți editezi pozele cât mai bine, Google actualizează și instrumentele de editare a pozelor în Google Photos: 

Îmbunătățirea automată – prin selectarea opțiunii „auto” se aplică ajustările pe care un editor foto profesionist le-ar face fotografiei – expunere, saturație, etc.

Noi filtre – Introduce 12 noi filtre predefinite (luminozitate, căldură, saturație, etc) prin care pot fi îmbunătățite pozele. Toate aceste setări utilizează inteligența artificială pentru a îmbunătăți conținutul pozei, iar alegerea unuia dintre ele este o chestiune de gust.

Editare avansată – funcție avansată de editare pentru cele patru funcții de bază ale Google Photos: Lumină, Culoare, Accent, Stil.

 

Comments

comments

LEAVE A REPLY