Aniversarea a 15 ani de Blue Air vine cu pachete speciale pentru călători

0
Aniversarea a 15 ani de Blue Air vine cu pachete speciale pentru călători

Cu ocazia aniversării a 15 ani de existență, Blue Air vine în întâmpinarea clienților săi cu pachete personalizate pentru a-i aduce mai aproape de destinațiile visate, de familie și de prieteni.

Abonamentele Blue Benefits sunt create ca să călătorești mai mult, alături de una până la opt persoane. Odată ce ai achiziționat abonamentul, vei avea tarife speciale pentru biletele de avion și bagajele de cală. Programul oferă trei opțiuni de pachete structurate astfel:

Blue Benefits TOGETHER – Pasagerii Blue Air pot călători alături de o persoană dragă și se vor bucura împreună de reduceri la prețul biletelor și al bagajelor de cală. Valoarea medie economisită este de 72 de euro/călătorie, iar prețul abonamentului este de 39.99 Euro/an.

Blue Benefits FAMILY – Blue Air are grijă de bugetul familiei. Alături de (până la) alte trei persoane, pasagerii pot beneficia de reduceri de până la 144 de euro/călătorie. Prețul abonamentului este de 74.99 Euro/an.

Blue Benefits FRIENDS – pasagerii Blue Air vor putea călători alături de până la alte opt persoane. Împreună pot economisi până la 324 de euro/călătorie, iar prețul abonamentului este de 149.99 Euro/an.

Iar, în luna cadourilor, programul de fidelizare se extinde cu Blue Boomerang, un atuu al abonamentelor Blue Benefits.

Blue Boomerang

Ce reprezintă și cum funcționează serviciul Blue Boomerang? Răspunsul este simplu! Pe bază de recomandare. Fiecare membru Blue Benefits are alocat un link propriu, pe care îl găsește în contul său Blue Air. Titularul abonamentului poate distribui acest link unic către cei dragi lui. Ei vor putea beneficia de prețuri și oferte speciale pentru serviciile Blue Air, iar tu câștigi suma de 10 euro la fiecare abonament Blue Benefits achiziționat de prietenii și familia ta. Suma se va întoarce precum un boomerang către tine. Deci, recomanzi abonamentele Blue Benefits și câștigi. Mai multe recomandări, mai multe câștiguri!

 

 

Text și foto: PR

Comments

comments

LEAVE A REPLY