O carte pentru îngeri

2
O carte pentru îngeri

A fost o dată, ca niciodată…

Nu îți e dor de o poveste?

Nu vrei să pleci într-o aventură, alături de Ursu, Lia și de simpaticul Gargamel? Te atenționez însă, că trebuie să ai inima tare!

Vei călători alături de ei prin vremuri uitate, din orfelinatele comuniste, până la Revoluția din 1989, ba chiar și dincolo de ea…

Vei traversa mineriadele, apoi vei coborî în catacombele Bucureștiului, căutând prin galeriile secrete ale orașului, salvarea.

Vei fugi de ororile trecutului, doar pentru a-ți da seama, că dacă nu accepți ziua de ieri, dacă nu încerci să-i îndrepți nedreptățile, cauți degeaba liniștea celei de azi.

Vei suferi, dar într-un final, vei fi câștigat! Știi ce?

CUNOAȘTERE! Vei știi, cum și de ce ai ajuns azi, să nu fii fericit în propria țară…

Și poate că vei putea îndrepta lucrurile…

  • – Marius Albert Neguț

 

„Îngeri Rătăciți”, romanul de debut al lui Marius Albert Neguț, este o poveste dură a realității orfelinatelor. Autorul spune că vei înțelege trecutul copiilor instituționalizați ani anilor ’90, care au fost abuzați fizic și psihic de cei ce ar fi trebuit să aibă grijă de ei. Totul este împletit cu o poveste de iubire zguduitoare între Ana și Radu. Personajul principal și-a trăit copilăria în Ferentari și de aici a evoluat.

Cartea este cu, despre și pentru copii, în sensul în care autorul a anunțat public că toate fondurile din vânzarea cărții vor fi donate către Philip House Foundation. Fundația este în Ferentari, București. Aici vin zilnic peste 100 de copii care locuiesc într-unul dintre cele mai periculoase și defavorizate medii din țară.

Cartea poare fi comandată de la Libris.

 

 

Comments

comments

LEAVE A REPLY