Cazinoul din Constanța poate fi salvat cu ajutorul tău!

0
Cazinoul din Constanța poate fi salvat cu ajutorul tău!

Organizatorii festivalului NEVERSEA, alături de Primăria municipiului Constanța, demarează astăzi campania „S.O.S Cazino”, campanie prin care inițiatorii doresc să pună în valoare această clădire simbol a României, dar și să contribuie la procesul de salvare a clădirii.

Prima etapă din proiectul de reabilitare a capodoperei este conservarea, iar lucrările vor începe la finalul lunii septembrie și vor fi finalizate până pe 14 noiembrie.

S.O.S Cazino este o invitație către toți românii care vor să rămână în istorie printre cei care au contribuit la salvarea acestei clădiri. Fiecare doritor poate să doneze începând de astăzi până pe 1 noiembrie pe site-ul www.neversea.com/sos-cazino. Pe lângă inițiativa acestei campanii, organizatorii NEVERSEA vor dubla suma strânsă din donațiile făcute de către public. Kaufland, partener al festivalului, a dat startul donațiilor cu suma de 10.000 de euro.

Pentru a vedea din atmosfera de odinioară a cazinoului, organizatorii au pregătit în site-ul neversea.com/sos-cazino și o experiență 360 despre cum arăta înainte și cum va arăta după, clădirea construită în 1910 și considerată o capodopera a stilul Art Nouveau în Europa.

 

Text și foto: PR

Comments

comments

LEAVE A REPLY