Am găsit căștile care nu-mi mai cad din urechi!

0
Am găsit căștile care nu-mi mai cad din urechi!

În vacanță m-am delectat cu cele mai mișto căști de la Sony. Sunt noi-nouțe pe piață și sunt făcute special pentru oamenii care fac sport. Dar nu numai, o să vă spun de ce! Încerc să scriu articolul acesta de ceva vreme, dar întâi m-am chinuit să le descarc, ca să vă spun și cât ține bateria :))

Despre ce e vorba

La jumătatea lui decembrie, Sony a scos pe piață trei modele noi de căști wireless, cu tehnologie Extra Bass. Sunt dedicate persoanelor cu un stil de viață activ. Se conectează prin bluetooth la smartphone, au microfon pentru conversații telefonice și…fiecare model dintre cele trei are ceva special. Toate modelele au difuzoarele legate între ele cu fir, deci nu le vei pierde!

Modelele:

MDR-XB50BS – sunt rezistente la umezeală dacă transpiri sau dacă te prinde ploaia, de exemplu. Și au o baterie care te ține peste 8 ore! „Acționând cele două butoane ale acestor căști wireless, utilizatorii pot răspunde ușor la un apel telefonic, schimba o melodie sau opri muzica. Căștile se potrivesc foarte bine în ureche, asigurându-le utilizatorilor un plus de flexibilitate în timpul antrenamentelor,” spun cei de la Sony. Preț recomandat: 80 euro

MDR-XB70BT – acestea impresionează prin autonomia bateriei: 9 ore garantat! Sunt create special pentru week-end sau pentru drumul către serviciu. „Conectivitatea telefonului cu căștile prin Bluetooth și NFC simplifică audiția wireless. Utilizatorii pot folosi microfonul încorporat și suportul HD Voice pentru a prelua apeluri hands-free.”. Preț recomandat: 90 euro.

Și, preferatele mele, MDR-XB80BS – ei bine, sunt waterproof! Da, poți înota cu ele și le poți spăla! Sunt absolut geniale, utile, se aud impecabil și au grijă și de timpanele mele. Chiar dacă dau muzica din telefon la maximum, sunetul nu este asurzitor – dar asta o spun doar eu, care am o rezistență impresionantă la decibeli. Pentru voi, volumul maxim s-ar putea să fie deja prea mult. 🙂 Deși pe ele scrie că bateria ține 7 ore, eu m-am chinuit să o descarc aproape 9. Poate contează și volumul la care le ții sau că-s noi-nouțe, nu știu. 

Device-urile sunt realizate pentru cei care fac multă mișcare: la sală, multe ore de alergat. ”Căștile se fixează pe cap cu ajutorul unor cârlige pentru ureche și a unui sistem de ajustare a cablurilor, care le oferă utilizatorilor libertate de mișcare,” spune Sony.

Ei… Eu nu alerg și nici nu sunt o fană a sălii de sport. Dar știți cât de bine e să nu-mi mai cadă căștile din urechi când adorm în avion? Și uite cum au devenit noul meu accesoriu de travel!

Vi le recomand cu drag! Le puteți găsi aici.

Comments

comments

LEAVE A REPLY